

Birincisi kontrol edilmek istenilen ortamı( gıda imalathanesi, yemekhane, lobi, lokanta vb…) 7/24 monitör etmesi . Pest control operatörleri belli periyotlar halinde bu ortamlarda servis hizmeti verirler. Ancak bu cihazlar sayesinde bir haşerenin varlığı, türü, olası üreme alanları gibi bilgiler çok kısa sürede anlaşılır ve konusunda uzman operatörler sayesinde gerekli önlemler alınır ya da alınması gereken tedbirler ile ilgili bilgi
İkincisi ise ortamda bulunan uçan haşerenin üretilen ürünü kontamine etmesini engellemek amacıyla yakalamaktır. Örneğin ; ambalajlanmış bir çikolatanın ya da bir lokantada çorbanın içerisindeki sineği engellemiş olur.
Bu yazarın açıklaması maalesef yok.
Güve Tuzağı
Kiler Güve Tuzağı Güve tuzakları içeri ine feromon emdirilmiş yapışkanların bulunduğu katlanabilir kağıttan yapılmıştır Kiler ve gıda depolarında monitör etme ve üremenin...
upLight Duo
Duvara monte edilen Dekoratif Aplik model 2UV lambalı Re taurant, bar ve lobi gibi müşteri unum alanlarında kullanılan upLight Duo modelinde, yapışkan levhanın dışarıdan görünmeme i...
UV-C Dezenfeksiyon Sistemleri
UV ışını, in an ağlığını tehdit eden bakterileri,virü leri ve diğer mikroorganizmaların dezenfek iyonunda kanıtlanmış bir teknolojidir UV ışınının en büyük antimikrobik...
Uçan Haşerelerle Neden Mücadele Etmeli̇yi̇z?
Bir hamamböceği yada kemirgenin gıda üretim alanlarında görülme i ne kadar rahat ız verici bir durum a aynı şekilde uçan bir haşerede hijyen açı ından bir o kadar tehlikelidir Bir çok...
Yorum yapabilmek için giriş yapın.